apartmanok bérbeadása

Legfrissebb hírek

14 Mar

Újra bérelhetők sportolói lakások a Bajnokok Házában

Közzétette

Arany, ezüst és bronz színvilágban megálmodott modern, lakások közül választhat, amelyek teljes felszereltséggel, akár bútorozva is bérelhetők. Sportolóknak kiemelt kedvezményt biztosítunk, az elért sporteredménytől függően. A Bajnok Házában kedvezményes bérlő lehet sportoló, edző, sportszemélyiség, sportban dolgozó személy.

01 Apr

Bajnokok Háza - Sportolói lakópark, ahol világbajnokok élnek!

Közzétette

Sportolói közösség formálódik Kőbányán: Sikeres ötletnek bizonyult a Bajnokok Háza lakópark megépítése, ahol már most közel 30 világ- és Európa-bajnok sportoló él. Hatalmas érdeklődés kíséri, azt az egyedülálló kezdeményezést, mely sportolók otthonteremtéséhez nyújt lehetőséget, új építésű lakások bérbeadásával.

31 Mar

Világbajnokok laknak a Bajnokok Házában

Közzétette

Már 7 világbajnok sportoló lakik a Bajnokok Házában. A Bajnokok Háza éremtáblázata egyre gazdagabb, több Európa- és világbajnoki cím tulajdonosa költözött már a sportolók lakóparkjába.

08 Dec

Nemzeti Sport-ban a Bajnokok Háza

Közzétette

Lipiczky Ágnes írása: Világbajnok a szomszédom, avagy indul a Bajnokok Háza projekt. Ki ne szeretne szomszédnak egy olimpiai vagy világbajnok sportolót?!

12 Nov

Világbajnok a szomszédom

Közzétette

Világbajnok a szomszédom – BÉRELHETŐ LAKÁSOK CSAK SPORTOLÓKNAK! Sportolók részére épült, új építésű, bérelhető, modern lakások, alacsony rezsivel. A Bajnokok Háza projekt célja, hogy létrehozzunk egy lakóközösséget, ahol a sportolók és sportban dolgozó szakemberek igényes környezetben és magas színvonalú lakásokban találják meg álmaik otthonát.

31 Oct

Győztes lett a Bajnokok Háza

Közzétette

Kitüntetésben részesült a Bajnokok Háza az ÉV HOMLOKZATA 2014 pályázaton. A ház építésze nívós díjat vehetett át a Kongresszusi központban megrendezett gálaesten. Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk.

16 Jun

Megnyitotta kapuit a Bajnokok Háza Lakópark a X. kerületben

Közzétette

Megnyitotta kapuit a Bajnokok Háza Lakópark a X. kerületben. A nyugalom szigeteként várja leendő lakóit sportolók, szakedzők, kiemelkedő sportvezetők személyében. A Bajnokok Háza ünnepélyes megnyitóján a kerület polgármestere, Kovács Róbert adta át az immár kulcsrakész lakásokkal büszkélkedő lakóparkot a nagyobb közönség számára. Neves sportvezetők, edzők és újságírók is tiszteletüket tették a rendezvényen, hogy elsőként bizonyosodjanak meg a modern építészeti és épületgépészeti megoldásokat valamint a Bauhaus stílusú épület és a minimál belső designt ötvöző lakások harmóniájáról.

21 May

Meghívó

Közzétette

Ezúton meghívjuk Önt, a BAJNOKOK HÁZA elnevezésű, kizárólag sportolók részére épített, exkluzív lakópark avató ünnepségére és sajtótájékoztatójára.

Időpont:2014. május 23-án, 12:00 (pénteken, a NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ megnyitója után)

Helyszín:Budapest, X. kerület, Sörgyár utca 41.